Τούρκος τζιχαντιστής ο δράστης της επίθεσης στην πόλη Σουρούτς





Ιούλιος 22, 2015.

Οι τουρκικές αρχές αναγνώρισαν επίσημα  ως δράστη της επίθεσης στη μεθοριακή πόλη Σουρούτς, από την οποία σκοτώθηκαν 32 νέοι, έναν Τούρκο υπήκοο, όπως δήλωσε αξιωματούχος που κράτησε την ανωνυμία του.


Ο αξιωματούχος ανέφερε ότι έγινε ταυτοποίηση μέσω ανάλυσης του DNA του δράστη, ο οποίος ήταν ένας 20χρονος από την πόλη Αντιγιαμάν στης νοτιο-ανατολικής  Τουρκίας.

Χθες εξάλλου, έγινε μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πόλη Ντιγιαρμπακίρ από τους Κούρδους κατοίκους της πόλης κατά της επίθεσης  στην πόλη Σουρούτς εκφράζοντας οι διαμαρτυρόμενοι κατηγορίες κατά της ισλαμικής κυβέρνησης της Τουρκίας.

Η τουρκική αστυνομία επετέθη στους διαμαρτυρόμενους  με δακρυγόνα και κανόνια νερού. Η κατάσταση μέχρι το πρωί εξομαλύνθηκε σημειώνει το δημοσίευμα.

--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ