Εκατοντάδες στρατιωτικά SUV του αμερικανικού στρατού στην Οδησσό



http://www.echedoros-a.gr

Ιούλιος 18, 2015.

Σήμερα το πρωί, έφθασαν στην Οδησσό εκατοντάδες στρατιωτικά οχήματα του αμερικανικού στρατού, τύπου Humvee.


Η πληροφόρηση αυτή ήρθε στη δημοσιότητα από τον ίδιο των Αμερικανό πρέσβη στην Ουκρανία, Geoffrey R. Pyatt, με σημείωσή του στο Τουίτερ.




«Άλλα 100 humvees για την Ουκρανία παραδόθηκαν το πρωί στην Οδησσό», προσθέτοντας ότι η προσφορά έγινε στην εκπλήρωση των υποσχέσεων της στήριξης του αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντε, για τον ουκρανικό στρατό, ο οποίος είχε επισκεφθεί το Κίεβο το Μάρτιο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ουκρανία, πρόσφατα είχε επισημάνει ότι η Ουκρανία δεν απειλείται τόσο από τα ρωσικά τανκς όσο από τη διαφθορά που υπάρχει στου ουκρανικό κράτος.

«Η κατάσταση της διαφθοράς- είναι πολύ μεγαλύτερη απειλή για την Ουκρανία από τα ρωσικά τανκς. Και αυτό πρέπει να το πολεμήσει η ίδια η Ουκρανία», είχε δηλώσει ο Pyatt.


--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ