Το 80 % των Βουλγάρων ενάντια σε οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα


Αύγουστος 18, 2015.

Δημοσκόπηση που διεξήχθη από την «Gallup International» τον Αύγουστο δείχνει ότι πάνω από το 70 τοις εκατό των Βουλγάρων αποδοκιμάζει  τον ισχυρισμό ότι μέρος των χρεών της Ελλάδας πρέπει να διαγραφεί.


Μόνο το 11% συμφωνεί με τη λογική αυτή, ενώ οι υπόλοιποι είναι αναποφάσιστοι.

«Γενικά οι συμπατριώτες μας δεν είναι ΦΙΛΟΙ (κεφαλαία στο πρωτότυπο) της διαγραφής χρέους της Ελλάδας και το μεγαλύτερο μέρος των Βουλγάρων δεν δείχνει καμία αλληλεγγύη προς τους Έλληνες.

Μάλιστα, περισσότερο από το 80% των Βουλγάρων είναι ενάντια στην οικονομική βοήθεια προς την Ελλάδα. Μόνο το 6% έχει θετική θέση.

Γενικά οι Βούλγαροι έχουν  την πεποίθηση ότι με τις πολύμηνες διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ελλάδας και των πιστωτών, μάλλον, η ελληνική κυβέρνηση κέρδισε και αυτό πιστεύει το 40%, ενώ 24 τοις εκατό πιστεύει ότι δεν κέρδισε κανείς, ενώ ένα 13% πιστεύει ότι νίκησαν οι πιστωτές.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ