Η Γερμανία χαιρετίζει τη συμμετοχή της Ρωσίας κατά του ‘Ισλαμικού Κράτους’







Σεπτέμβριος 12, 2015.



Η Γερμανία χαιρετίζει τη δέσμευση της Ρωσίας για ενεργή παρουσία στην καταπολέμηση του ‘ισλαμικού κράτους’, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών, Μάρτιν Σέφερ.

«Νομίζω ότι είναι θετική μια πιο ενεργή συμμετοχή της Ρωσικής Ομοσπονδίας και του Ρώσου προέδρου στην καταπολέμηση του ‘Ισλαμικού Κράτους’, λαμβάνοντας υπόψη τους κινδύνους που προκύπτουν από το ‘Ισλαμικό κράτος’, δήλωσε ο εκπρόσωπος του γερμανικού ΥΠΕΞ στη τακτική συνέντευξη τύπου στο Βερολίνο.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι στη συνάντηση σήμερα στο Βερολίνο  των υπουργών Εξωτερικών των ‘τεσσάρων’ για την κρίση στην Ουκρανία, όπου κατά πάσα πιθανότητα θα συζητηθεί και η κατάσταση στη Συρία.

Επεσήμανε, επίσης, ότι οι πληροφορίες για ρωσική στρατιωτική επέμβαση στη Συρία αποτελούν σημαντική εξέλιξη, και αυτό θα συζητηθεί στο περιθώριο της συνεδρίασης, δήλωσε ο Σέφερ.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ