Η Βουλγαρία και η Ουγγαρία ενδιαφέρονται για φράχτες από χάλυβα- αλά Ισραήλ















Σεπτέμβριος 3, 2015.



Αντιμέτωπες από ένα κύμα μεταναστών από τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική, η Βουλγαρία και η Ουγγαρία, έχουν μελετήσει τη δυνατότητα οικοδόμησης μαζί,  ενός φράχτη από χάλυβα σε τμήματα των συνόρων, παρόμοια με αυτά που έχει το Ισραήλ στα σύνορα με την Αίγυπτο.
 
Οι δύο χώρες έχουν κάνει προκαταρκτικές έρευνες σχετικά με την αγορά των φραχτών αυτών από το Ισραήλ, σύμφωνα με πηγή ισραηλινής επιχείρησης,  που επικαλείται την ανωνυμία.

Βούλγαροι και Ούγγροι αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν την πληροφορία αυτή και τόνισαν ότι πρόκειται για χαλύβδινο συρματόπλεγμα ύψους 5-6 μέτρων, με κάμερες και αισθητήρες κίνησης, που θα θυμίζουν τον ψυχρό πόλεμο που επικρατούσε στην Ευρώπη, αφού οι ειδήσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση, επιβεβαιώνουν την αδιαφορία της,  στην κρίση που δημιουργείται από τα μεταναστευτικά ρεύματα της Μέσης Ανατολής.



--


               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ