Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Πούτιν: Ο Πατριωτισμός είναι εθνική Ιδέα
Φεβρουάριος 3, 2016.

Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, πιστεύει ότι στη  Ρωσία δεν μπορεί να υπάρξει καμία άλλη ενωτική ιδέα από τον Πατριωτισμό.
«Αυτή είναι εθνική ιδέα», είπε κατά τη διάρκεια συνάντησης στη Λέσχη των Ηγετών, όπως σημειώνει το πρακτορείο Itar Tass.


«Εάν επιθυμούμε να ζήσουμε καλύτερα, η χώρα πρέπει να είναι ελκυστική για όλους». «Εμείς δεν έχουμε και δεν μπορούμε να έχουμε άλλη ενωτική ιδέα του έθνους από τον Πατριωτισμό», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος.

Σημείωσε ότι τόσο οι επιχειρήσεις όσο και οι εργαζόμενοι, όλοι οι πολίτες, να εργάζονται για αυτήν τη χώρα ώστε να γίνει ισχυρότερη.

«Αυτό πρέπει να επιδιώκει ο κάθε πολίτης, για να ζήσει καλύτερα», είπε ο Πούτιν και πρόσθεσε:
«Η ζωή θα είναι πλουσιοπάροχη, η καθημερινότητα  πιο άνετη, να υπάρχει ευημερία, αυτή είναι η εθνική ιδέα».

Τόνισε ότι αυτή η ιδέα δεν είναι ιδεολόγημα και δεν συνδέεται με κάποιο πολιτικό κομμάτι- κόμμα,  ή κοινωνική δομή.
«Αυτή (η ιδέα) σχετίζεται με τη γενική αρχή- αν θέλουμε να ζήσουμε καλύτερα, θα πρέπει η χώρα να εξυπηρετεί τον καθένα, πιο αποτελεσματικά. Η γραφειοκρατία και ο κρατικός μηχανισμός να είναι αποτελεσματικός», πρόσθεσε τονίζοντας ότι η χώρα δεν είναι μια αόριστη έκφραση, αλλά την αποτελούμε εμείς οι άνθρωποι.


--


               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ