Οι πρόσφυγες μεταναστεύουν στην Ευρώπη και οι ελληνικές επιχειρήσεις στη Βουλγαρία





Φεβρουάριος 3, 2016.

Περίπου έξι χιλιάδες ελληνικές επιχειρήσεις έχουν μεταναστεύσει στη Βουλγαρία τα τελευταία χρόνια, όπως σημειώνει το βουλγαρικό δημοσίευμα επικαλούμενο τον πρόεδρο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας, Γιώργο Καφαντά.



Το δημοσίευμα προσθέτει ότι με τους νέους φόρους που επιβλήθηκαν στην Ελλάδα τουλάχιστον 60 χιλιάδες εγγραφές για αλλαγή έδρας έγιναν  στη Βουλγαρία από ελληνικές επιχειρήσεις καθώς και  νέων καταθετών στη χώρα.


Τα νέα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ της Ελλάδας ,  με τις προγραμματιζόμενες επιβαρύνσεις στο φορολογικό σύστημα και στην κοινωνική ασφάλιση, θα εντείνουν τη μαζική μετακίνηση των ελληνικών επιχειρήσεων στη Βουλγαρία, προκειμένου να επιβιώσουν.


Το επόμενο διάστημα θα ‘καθαρίσει’ το νέο τοπίο των μετακινουμένων επιχειρήσεων, σημειώνεται χαρακτηριστικά.

--



               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ