Κυριακή, 24 Απριλίου 2016

Βουλγαρία: Πορεία διαμαρτυρίας για «Ελεύθερη Μαριχουάνα» (βίντεο)
Απρίλιος 24, 2016.

Σόφια.

Δεκάδες άνθρωποι συμμετείχαν στην πορεία διαμαρτυρίας για «Ελεύθερη Κάνναβη», που πραγματοποιήθηκε  στη βουλγαρική πρωτεύουσα, Σόφια.Οι διαμαρτυρόμενοι ζήτησαν  την ελεύθερη χρήση της μαριχουάνας για ιατρικούς σκοπούς, αλλά και την αποποινικοποίηση της κατοχής μαριχουάνας για προσωπική χρήση.
Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση πιστεύουν -σύμφωνα με δημοσίευμα του βουλγαρικού πρακτορείου ειδήσεων Bgnes- ότι  η ελευθερία του ναρκωτικού θα ρίξει την τιμή στην αγορά.«Έχω δώσει 10 με 15 λέβα για ένα τσιγάρο από χόρτο, αυτό είναι απαράδεκτο», είπε ένας διαμαρτυρόμενος.
Για να υποστηρίξουν το αίτημά τους, οι διαδηλωτές είπαν ότι σε ορισμένες χώρες, όπως η Ολλανδία, η Τσεχία και η Ουρουγουάη έχουν ελεύθερη τη χρήση της μαριχουάνας και οι πωλήσεις σε μικρές ποσότητες δεν τιμωρούνται.
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: