«9 δισεκατομμύρια ευρώ σε ναρκωτικά κρυμμένα σε στοές: Ο Έντι Ράμα ελέγχει άμεσα το λαθρεμπόριο!»




Ο τίτλος από το δημοσίευμα

Οκτώβριος 27, 2017. 21:19

Ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας και πρώην πρόεδρος της χώρας, Σαλί Μπερίσα, κατηγόρησε σήμερα την αλβανική κυβέρνηση ότι έχει τον άμεσο έλεγχο της διακίνησης ναρκωτικών στην Αλβανία, γράφει η σκοπιανή εφημερίδα ‘Βέτσερ’.



Ο Σαλί Μπερίσα σε συνέντευξή του στην τηλεόραση «News24», κατηγόρησε τον επικεφαλής της αλβανικής κυβέρνησης, Έντι Ράμα ότι εμπλέκεται άμεσα και … ελέγχει την παραγωγή και τη διακίνηση μαριχουάνας στην Αλβανία.


Σύμφωνα με τον ίδιο «περισσότερα από 9 δισεκατομμύρια ευρώ σε ναρκωτικά κρύβονται σε αλβανικές σήραγγες».


«Ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα εμπλέκεται άμεσα στην παραγωγή και τώρα στη συλλογή των ναρκωτικών».


Πρόσθεσε ότι οι κατηγορίες εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών, Σαϊμίρ Ταχίρι, είναι πραγματικές και δήλωσε ότι «είχε έναν ρόλο στην οικογενειακή συμμορία Χαμπιλάι, η οποία έκανε μεγάλη μεταφορά ναρκωτικών από την Αλβανία στην Ιταλία, όπως εντόπισε η ιταλική εισαγγελία κατά της μαφίας».


Είπε ακόμη ότι «ο αδελφός του σημερινού υπουργού Εσωτερικών Φαστμίρ Τζαφάι είναι μέλος μεγάλης αλβανικής μαφιόζικης ομάδας που κάνει λαθρεμπόριο ναρκωτικών στο εξωτερικό», όπως σημειώνει η εφημερίδα.


(Στοιχεία από vecer.mk)
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr