Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ


                              
                                    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 
Η ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΛΛΑΔΟΣ -ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΡΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ. 
 
ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ,ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ, ΜΕΣΣΑΙΩΝΙΚΟΥ ,ΝΕΩΤΕΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ, ΣΤΙΣ ΠΡΟΑΙΩΝΙΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΓΕΥΓΕΛΗ , ΛΥΧΝΙΔΑ-ΑΧΡΙΔΑ, ΣΤΡΩΜΝΙΤΣΑ, ΚΡΟΥΣΟΒΟ, ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ 24ΗΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΩΣ ΗΜΕΡΑΣ ΜΝΗΜΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1870 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1949.
 
 
ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ, ΔΗΛΩΣΕΙΣ  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ,ΑΒΑΣΙΜΕΣ ,ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝ ΤΗΝ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΩΝ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΧΡΗΖΟΝΤΩΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ  ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ.
 
 
ΟΦΕΙΛΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΧΡΗΣΗΣ ΒΙΑΣ ,Η ΑΠΕΙΛΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΒΙΑΣ , ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.
 

ΤΕΤΟΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ. Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΝΑΙ ΑΘΟΡΥΒΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΓΙΑ ΝΑΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ.


ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ''ΟΙ ΑΓΕΝΝΗΤΟΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ''.
                                                                                              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
                                                                                              ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ