Σάββατο, 31 Μαρτίου 2018

Σκόπια- «Μυστηριώδες» κέντρο θα κατασκευασθεί στο ΠρίλεπΜάρτιος 31, 2018. 08:35

Σήμερα, στα κοινωνικά δίκτυα των Σκοπίων παρουσιάζεται μια επιγραφή που έχει τοποθετηθεί  σε περιοχή κοντά στην τεχνητή λίμνη του Πρίλεπ.

Η επιγραφή, η οποία περιέχει τη σημαία της ευρωπαϊκής ένωσης,  αναφέρει ότι υποστηρίζεται με 3,4 εκατομμύρια ευρώ από την ΕΕ.

 Αναγράφει ότι πρόκειται για ανέγερση: «Disaster Recovery Center» ή ‘Κέντρο Αποκατάστασης Καταστροφών’ και οι πληροφορίες δηλώνουν ότι πρόκειται για μεγάλο κέντρο υποδοχής  προσφύγων.


Επίσης, στην περιοχή έχουν κάνει την εμφάνισή τους οχήματα και μηχανήματα με αλβανικές πινακίδες κυκλοφορίας, καθώς εμφανίζεται μια αλβανική εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο.


 Καλύπτεται από ένα ‘μυστήριο’ αυτή η κατασκευή αφού από την κυβέρνηση  ή τις τοπικές αρχές δεν έχει εισέτι αναφερθεί σε κάτι διευκρινιστικό.

Σχολιαστές της είδησης σημειώνουν ότι μάλλον πρόκειται για Κέντρο Υποδοχής Προσφύγων, όπως παλαιότερα η κυβέρνηση είχε δηλώσει την πρόθεσή της για προσφυγικά κέντρα στη χώρα.


--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr