Συρία: Τι λέει ο Άσαντ στον πρόεδρο Πούτιν για το θάνατο των Ρώσων στρατιωτικών





Σεπτέμβριος 20, 2018. 14:46

Ο πρόεδρος της Συρίας, Μπασάρ αλ Άσαντ απέστειλε την Τετάρτη συλλυπητήριο τηλεγράφημα στον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν,εκφράζοντας τη βαθιά του λύπη για το θάνατο των Ρώσων στρατιωτικών από την πτώση του ρωσικού πολεμικού αεροσκάφους στα ύδατα της Μεσογείου, επιβεβαιώνοντας ότι το περιστατικό ήταν αποτέλεσμα της τακτικής που ακολουθεί το Ισραήλ.


https://www.echedoros-a.gr/2018/09/blog-post_674.html«Εκ μέρους του συριακού λαού και εμού προσωπικά, εκφράζουμε τη βαθύτατη συμπάθεια μας για την πτώση του ρωσικού αεριωθούμενου στη Μεσόγειο, που προκάλεσε το θάνατο Ρώσων στρατιωτών, οι οποίοι ασκούσαν τα ευγενή τους καθήκοντα μαζί με τους συναδέλφους τους των ρωσικών επίγειων δυνάμεων στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας στη Συρία», αναφέρει ο πρόεδρος στο τηλεγράφημα.


Το τηλεγράφημα προσθέτει ότι το θλιβερό συμβάν ήταν αποτέλεσμα της συνηθισμένης τακτικής του Ισραήλ, το οποίο χρησιμοποιεί τα πιο βρώμικα μέσα για να πετύχει τους μικρούς του στόχους και να επιτείνει την επιθετικότητα στην περιοχή.


«Είμαστε βέβαιοι ότι τέτοιες επώδυνες πράξεις δεν θα επηρεάσουν εσάς και εμάς ώστε να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε κατά της τρομοκρατίας», αναφέρεται χαρακτηριστικά, σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Συρίας.
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr