Αλβανία: «Στις 28 Οκτωβρίου- Ελλάδα ή Θάνατος προειδοποίησε Έλληνας ριζοσπάστης στο Αργυρόκαστρο»Οκτώβριος 28, 2018. 15:48

Ο Κωνστανίνος Κατσιφάς, ένας 35χρονος που αναζητούν οι ειδικές δυνάμεις της Αλβανίας (Renea) στα χωριά του Αργυροκάστρου, που χαρακτηρίζεται ως ριζοσπάστης εξτρεμιστής, είχε προγραμματίσει επίθεση εναντίον της αλβανικής αστυνομίας την 28η Οκτωβρίου.


Την ημέρα που θα γίνει ο εορτασμός των πολιτών ελληνικής καταγωγής στους Βουλιαράτες, o Κατσιφάς είχε αποφασίσει να ‘στείλει ένα μήνυμα’ όπως έγραψε προς τον Τσίπρα και τον Ράμα.


Στο προφίλ του στο Facebook, ο Κατσιφάς έγραψε πολλά μηνύματα που ζητά αντίσταση από τους Έλληνες στην νότια Αλβανία, την οποία αποκαλεί ‘Βόρεια Ήπειρο».


Σε ένα από αυτά ο Κατσιφάς έγραψε:


«Ο Ράμα και ο Τσίπρας κάνουν σχέδια χωρίς τους νοικοκύρηδες του σπιτιού. Για ένα πράγμα να είναι σίγουροι. Η νεολαία της Ηπείρου δεν θα σταθεί ως θεατής. Όλοι οι Έλληνες της Βορείου Ηπείρου καλούνται στις 28 Οκτωβρίου να στείλουν ένα μήνυμα σε κάθε πλευρά:
Ελλάδα ή Θάνατος!, σημειώνει το αλβανικό δημοσίευμα.


syri.net


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr