Ο αρχηγός της Εθνικής Αλβανίας πήρε ελληνικό διαβατήριο!



Οκτώβριος 11, 2018. 19:19


Αλβανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι μουσουλμάνος παίκτης της εθνικής ομάδας της Αλβανίας έλαβε ελληνικό διαβατήριο και μέσω του ‘Instagram’ αφού ανακοίνωσε το γεγονός έστειλε  ένα ‘ευχαριστώ’ στην Ελλάδα.


«Ο αμυντικός και αρχηγός της αλβανικής εθνικής ομάδας, Μεργκίμ Μαβράι έλαβε ελληνικό διαβατήριο. Ο Μαβράι δημοσίευσε φωτογραφία του διαβατηρίου, γράφοντας στην ελληνική γλώσσα: «Ευχαριστώ την Ελλάδα».


Η δημοσίευση έγινε στο ‘Insta Story’, αλλά στη συνέχεια διαγράφηκε από το προφίλ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, παλαιότερα ο Μαβράι είχε γερμανικό διαβατήριο.  Το ευρωπαϊκό διαβατήριο βοηθά τους παίκτες της εθνικής ομάδας να κάνουν ελεύθερα μεταγραφές σε ομάδα χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, χωρίς να θεωρούνται  ‘παίκτες εκτός Ευρώπης’, όπως αναφέρει η αλβανική εφημερίδα ‘Σέκουλι’.


Από την …Τσαμουριά έως το Πρέσεβο…



Το ότι είναι μουσουλμάνος στο θρήσκευμα αυτό δεν αποτέλεσε εμπόδιο για το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, όπως φαίνεται, και του χορήγησε ελληνικό διαβατήριο.


Ο Μεργκίμ Μαβράι στη διάρκεια Ραμαζανιού σε κεντρική λεωφόρο των Τιράνων- ‘Των Μαρτύρων του Έθνους’ - Dëshmorët e Kombit),  συνεχάρη όλους τους ευσεβείς Μουσουλμάνους, λέγοντας χαρακτηριστικά,  από την ‘Τσαμουριά’ μέχρι την Κοιλάδα του Πρέσεβο…


«Από τα βάθη της καρδιάς μου συγχαίρω όλους τους Αλβανούς από την Τσαμουριά (…) έως το Πρέσεβο, όπου και αν βρίσκονται να έχουν χαρούμενο Μπαϊράμι» είχε γράψει ο Μαβράι στη σελίδα του στο Facebook, σύμφωνα με την αλβανική ‘Τελέγραφι’.


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr