Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018

Ο Δήμαρχος Τιράνων κοροϊδεύει τον Ράμα μετά την εξαφάνιση της ‘Air Albania’...Οι Αλβανοί συνωστίζονται να πετάξουν με την Air Albania


Νοέμβριος 27, 2018. 12:18


Η ‘Air Albania’, μια αλβανική αεροπορική εταιρεία που η αλβανική κυβέρνηση έδωσε μεγάλη δημοσιότητα για αυτήν, φαίνεται να έχει εξαφανισθεί από την κυκλοφορία τις τελευταίες ημέρες, γράφει αλβανικό δημοσίευμα.Κυκλοφορούν φήμες ότι οι Τούρκοι της ‘Turkish Airlines’, που έχουν το 49% των μετοχών της εταιρείας αυτής, αποφάσισαν να μην συνεχίσουν τις επενδύσεις τους στην Αλβανία.


Πουθενά πια δεν υπάρχουν αεροσκάφη με το σήμα «Air Albania» και με ονομασίες  των μεγαλύτερων συγγραφέων της χώρας, όπως ο Λασγκούς Πογκραντέσι, όπως είχε προαναγγείλει ο Ράμα.


Για όλη αυτήν την κατάσταση και για την σιωπή της αλβανικής κυβέρνησης, ο δήμαρχος των Τιράνων, Μπρίκεν Φεϊζουλάι, κοροϊδεύει τον Αλβανό πρωθυπουργό, Έντι Ράμα λέγοντας : «Κοιμηθείτε και θα δείτε την Κωνσταντινούπολη!»


Ο Φεϊζουλάι μιμούμενος την καθημερινή ‘καλημέρα’ του Ράμα στο FB,  γράφει χαρακτηριστικά:


‘Καλημέρα. Ορίστε  η εικόνα, όπου μια ομάδα ελίτ Αλβανών τουριστών, καθώς ταξιδεύουν με την Air Albania για να δουν την Κωνσταντινούπολη. Σας εύχομαι να έχετε μια καλή ημέρα!’ και παραθέτει την άνωθεν φωτογραφία.


boldnews.al
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr