Ο Γκρούεφσκι έφυγε μέσω Αλβανίας με διπλωματικό όχημαΝοέμβριος 15, 2018. 21:53

Σε όλες τις βαλκανικές χώρες γράφουν για τη φυγή του πρώην πρωθυπουργού  των Σκοπίων,  του πολιτικού απατεώνα και ποινικού εγκληματία, του φυγόποινου  Νίκολα Γκρούεφσκι, που προσπάθησε να αλλάξει  τη σλαβική συνείδηση του λαού σε ‘μακεδονική’, με την  θλιβερή ιστορία της αρχαιοποίησης της κοινωνίας στη χώρα του.


Έτσι, μετά από δημοσίευμα της σερβικής έγκριτης εφημερίδας ‘Politika ότι ο πρώην πρωθυπουργός των Σκοπίων, Νίκολα Γκρούεφσκι, κατέφυγε στη Βουδαπέστη με πλαστό διαβατήριο που έλαβε από τα Τίρανα, η αλβανική αστυνομία προέβη στους απαραίτητους ελέγχους.


«Διαπιστώθηκε ότι «ο πολίτης Νίκολα Γκρούεφσκι με ημερομηνία 11.11. 2018 γύρω στις 19:11 ήρθε στο έδαφος της Δημοκρατίας της Αλβανίας μέσω του σημείου διέλευσης των συνόρων ‘Χάνι Χοτ’ με προορισμό το Μαυροβούνιο, ως επιβάτης στο όχημα με πινακίδα κυκλοφορίας CD1013A που ανήκει στην Ουγγρική Πρεσβεία των Τιράνων».


Σύμφωνα με το Τμήμα Συνόρων και Μετανάστευσης « ο Νίκολα Γκρούεφσκι την 11.11. 2018 πέρασε από τον έλεγχο αφού δεν υπήρχε σχετική μνεία για το όνομά του».


Οι  ίδιες πηγές αναφέρουν ότι «το τμήμα της Ιντερπόλ στα Σκόπια στις 13.11.2018 και ώρα 19:35 έστειλε ειδοποίηση στην Ιντερπόλ των Τιράνων σχετικά με τη διεθνή αναζήτηση του Γκρούεφσκι». Δηλαδή, δύο ημέρες μετά.


Από τα στοιχεία, παρουσιάζουν τον Νίκολα Γκρούεφσκι με αλβανικό διαβατήριο ως επιβάτη σε ουγγρικό όχημα της πρεσβείας των Τιράνων να μεταβαίνει στο Μαυροβούνιο και από εκεί στη Σερβία με προορισμό τη Βουδαπέστη.


Fax Web
--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr