Η ελληνική και άλλες 4 στρατιωτικές ορχήστρες έπαιξαν τον εθνικό ύμνο της ‘Μακεδονίας’ και του ΝΑΤΟ


Ο τίτλος από το δημοσίευμα


Απρίλιος 5, 2019. 22:41

Σκόπια.

 Στην Εθνική Φιλαρμονική των Σκοπίων, οι στρατιωτικές ορχήστρες της Βόρειας Μακεδονίας, των Ηνωμένων Πολιτειών, της Ελλάδας, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Σλοβενίας, με κοινή εμφάνιση  έπαιξαν ύμνους του ΝΑΤΟ και της πατρίδας μας, σηματοδοτώντας την 70η επέτειο της δημιουργίας του ΝΑΤΟ.



«Με κάνει πραγματικά ευτυχισμένη το γεγονός ότι σήμερα, με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να γιορτάσουμε την ημέρα του ΝΑΤΟ, αλλά και μια ήμερα αφιερωμένη στις ήδη επιτυχημένες φιλοδοξίες μας. Είμαστε πάντα ισχυρότεροι ενωμένοι.


Είμαι πεπεισμένη ότι οι πέντε στρατιωτικές ορχήστρες της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας, των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, του Ηνωμένου Βασιλείου , της Ελλάδας και της Σλοβενίας, θα διοργανώσουν ένα γεγονός του οποίου η ηχώ θα μιλήσει πιο έντονα από οποιαδήποτε λέξη», δήλωσε η υπουργός Ραντμίλα Σεκερίνσκα στην αρχή της συναυλίας.


Οι πέντε ορχήστρες από κοινού ξεκίνησαν τη συναυλία με τους ύμνους του ΝΑΤΟ, της πατρίδας μας και μετά συνέχισαν  με αξιόλογες συνθέσεις από το ρεπερτόριο των ορχηστρών των 5 στρατών.


Σχετικά βίντεο






ako.mk
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr