Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019

Σκόπια: Η κυβέρνηση διόρισε τον συντονιστή για υλοποίηση των υποχρεώσεων της Συμφωνίας των ΠρεσπώνΙούνιος 19, 2019. 08:51

Σκόπια.

Η κυβέρνηση κατά την 140η τακτική της συνεδρίαση που έλαβε χώρα χθες,  διόρισε τον πρέσβη Γκιόργκι Φιλίποφ ως Συντονιστή των Εμπειρογνωμόνων που θα εκτελέσουν τις υποχρεώσεις της συμφωνίας των Πρεσπών.

«Ο  καθηγητής Δρ Γκιόργκι Φιλίποφ  θα τεθεί επικεφαλής- συντονιστής,  της Διεθνούς Ομάδας Εμπειρογνωμόνων της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας, για τη διευθέτηση των εμπορικών σημάτων, ονομάτων και άλλων μορφών πνευματικής ιδιοκτησίας με τους συναδέλφους από την Ελλάδα, προκειμένου να εργασθούν και να επιλύσουν  εμπορικά και άλλα ζητήματα που προκύπτουν από τη Συμφωνία των Πρεσπών».


Η Ομάδα θα εξετάσει και θα υλοποιήσει τις υποχρεώσεις  που απορρέουν  από την υπογραφή της Συμφωνίας στις 17 Ιουνίου του 2018 μεταξύ της Βόρειας Μακεδονίας και της Ελλάδας, όπως σημειώνει το Kanal 5.


kanal5.com.mk


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr