Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου 2020

Σκόπια: «Θα γίνουμε μέλος του ΝΑΤΟ με ή χωρίς την υποστήριξη της αντιπολίτευσης»

Φεβρουάριος 5, 2020. 19:24

Σκόπια.

«Επί 11 χρόνια το VMRO-DPMNE είχε ξεχάσει τον στρατό και την άμυνα. Έτσι, σήμερα μπορούν να λοιδορούν επειδή δεν έχουν καμία απάντηση ως προς το γιατί δεν έχουν κάνει τίποτε επί 11 χρόνια», δήλωσε σήμερα η υπουργός Άμυνας, Ραντμίλα Σεκερίνσκα. Θα συνεχίσουν να λοιδορούν, είπε η Σεκερίνσκα, και θα γίνουμε μέλος του ΝΑΤΟ - με ή χωρίς την υποστήριξή τους.


«Θα μπορούσαν να δώσουν αυξήσεις 16 τοις εκατό στους μισθούς για τους στρατιωτικούς όπως έγινε τώρα, αλλά δεν το έκαναν. 


Θα μπορούσαν να δώσουν 7000 δηνάρια για επίδομα ενοικίου, αλλά δεν το έκαναν. 

Θα μπορούσαν να κάνουν ευνοϊκή  τη ζωή των στρατιωτικών κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας και κατά την αποχώρηση του, αλλά το έκαναν μόνο για τις αστυνομικές δυνάμεις.


Μπορούσαν να προσφέρουν μπότες και στολές, τεθωρακισμένα οχήματα, καινούριες μηχανές, αλλά σε όλα τα 11 χρόνια που ήταν στην εξουσία, αλλά δεν το έκαναν.


Θα συνεχίσουν να μας λοιδορούν και θα συνεχίσουμε εμείς να δουλεύουμε και να επιδιορθώνουμε το σύστημα που έχει καταρρεύσει,  έγραψε Σεκερίνσκα στο Facebook.

24.mk


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr