Ο Βούλγαρος πρωθυπουργός φωτογραφήθηκε στην …κρεβατοκάμαρά του



Ιούνιος 18, 2020. 21:56

Ορισμένα βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης δημοσίευσαν φωτογραφίες του πρωθυπουργού της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ, στην κρεβατοκάμαρά του!



Μία από αυτές τον δείχνει να κοιμάται και μία άλλη δείχνει ένα κομοδίνο δίπλα στο κρεβάτι με ένα όπλο, καθώς και χρυσό και χρήματα σε ένα συρτάρι.


Ο Μπορίσοφ δήλωσε ότι οι πολιτικοί αντίπαλοί του βρίσκονται πίσω από αυτές τις φωτογραφίες και ο στόχος τους είναι να τον καταστρέψουν.


Κατηγόρησε τον Πρόεδρο Ρούμεν Ράντεφ ότι τον βιντεοσκόπησε με ένα drone, το οποίο έλαβε ως δώρο από την Κίνα.


«Θα μπορούσαν να με καταγράψουν και πως ροχαλίζω αλλά δεν ροχαλίζω. Πως γίνεται όλο αυτό; Δεν μπορώ να το μάθω; Αυτή είναι η δημοκρατία που θέλαμε; Δεν έχω το δικαίωμα να κοιμηθώ, να ηρεμήσω», είπε ο Μπορίσοφ, σχολιάζοντας ότι είχε κοιμηθεί βαθιά.


Ο Μπορίσοφ δεν αρνείται ότι οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια του ύπνου του, αλλά ισχυρίζεται ότι τα αντικείμενα των άλλων φωτογράφων είχαν παρατεθεί σκόπιμα.


Ο Βούλγαρος πρωθυπουργός επεσήμανε ότι υπάρχει ένα χρηματοκιβώτιο στο δωμάτιό του και δεν χρειάζεται να κρατάει  χρήματα στο συρτάρι. Είπε επίσης ότι δεν κοιμόταν με το όπλο  δίπλα στο κεφάλι του, αλλά από σήμερα μπορεί να το κάνει επειδή ανησυχεί για την ασφάλειά του.







--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr