Τεράστια η ουρά των οχημάτων για είσοδο στην Ελλάδα από τον Προμαχώνα


Σεπτέμβριος 4, 2020. 22:49

Πολύ έντονη ήταν η κίνηση στο συνοριακό σημείο «Κούλατα- Προμαχώνα» προς την Ελλάδα. Ουρές των αυτοκινήτων σχηματίστηκαν καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας.


Ταξίδευαν κυρίως Βούλγαροι και Ρουμάνοι προς ελληνικά θέρετρα.

Οι βουλγαρικές συνοριακές αρχές δήλωσαν στην Εθνική Βουλγαρική Τηλεόραση ότι σχηματίστηκαν ουρές αναμονής, αφού μόνο δύο είσοδοι  εργάζονταν στο ελληνικό σημείο ελέγχου του Προμαχώνα, σε αντίθεση με το βουλγαρικό όπου είχαν ανοίξει πέντε θυρίδες.

Οι ελληνικές συνοριακές αρχές ελέγχουν όλα τα έγγραφα, κωδικούς QR, τεστ PCR για κορωνοϊό και λαμβάνουν τυχαία πρόσθετα δείγματα από ιατρικό προσωπικό.

Οι περισσότεροι από τους Βούλγαρους χρησιμοποιούν το τριήμερο για διακοπές στον νότιο γείτονά μας, και το σημείο ελέγχου "Κούλατα- Προμαχώνας" είναι το μόνο μέσω του οποίου οι τουρίστες εισέρχονται στην Ελλάδα.

Η βουλγαρική τροχαία προβαίνει σε ελέγχους των αυτοκινήτων, κυρίως για τη χρήση ναρκωτικών ή αλκοόλ από τους οδηγούς και αυτό θα συνεχισθεί καθ' όλο το τριήμερο.

Dnes

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr