Τουρκία: Διαμαρτυρία για το κλείσιμο βάσης ραντάρ του ΝΑΤΟ

Βάση ραντάρ του ΝΑΤΟ στο Kürecik 

Μάιος 21, 2021. Ελλάδα.

Η Πλατφόρμα Πολιτικών Κομμάτων της Μαλάτειας διοργάνωσε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το κλείσιμο της βάσης ραντάρ του ΝΑΤΟ στο Κιουρετζίκ, η οποία διασφαλίζει την ασφάλεια του επιθετικού τρομοκρατικού καθεστώτος (Ισραήλ), γράφει το  Ilke Haber Ajansi.

Το σύνθημα της διαμαρτυρίας ήταν «Η Μαλάτεια είναι με τους Παλαιστίνιους αδελφούς της», παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του δήμου και πολιτικών κομμάτων και άρχισε με απαγγελία του Κορανίου από τον Ιμάμη Χατίπ Αρίφ Απάκ.

Ο  Αχμέτ Χακάν Καραγκιόζ, ο οποίος διάβασε το δελτίο τύπου εξ ονόματος των πολιτικών κομμάτων στην πόλη μετά την απαγγελία του Κορανίου, σημείωσε ότι αυτό που έκαναν οι σιωνιστές εισβολείς είναι ένα άνευ προηγουμένου έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και ότι ολόκληρος ο κόσμος έχει ανθρωπιστικό χρέος να σταματήσει αυτή η αγριότητα.

«Σταματήστε τις φρικαλεότητες που διαπράττουν οι σιωνιστές εισβολείς είναι το ανθρώπινο χρέος όλου του κόσμου», είπε.

Ο Καραγκιόζ συνέχισε:

«Σήμερα, είμαστε εδώ για να εκφράσουμε την υποστήριξή μας και τη συναίνεση σχετικά με το κλείσιμο του σταθμού Ραντάρ του ΝΑΤΟ Κιουρετζίκ στην επαρχία μας και για να μοιραστούμε με το κοινό τις απαιτήσεις μας για το άμεσο κλείσιμο της βάσης Κιουρετζίκ, η οποία έχει καρφωθεί σαν στιλέτο στο στήθος της χώρας μας», είπε χαρακτηριστικά.



--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr