Η ισλαμική ένωση Σκοπίων αντιδρά στις επιθέσεις του Ισραήλ στη Γάζα


Μάιος 11, 2021. 23:36. Ελλάδα.

Η Ισλαμική Ένωση της Βόρειας Μακεδονίας αντέδρασε στις πρόσφατες επιθέσεις του Ισραήλ στο Τζαμί αλ Ακσά, απαιτώντας από τους διεθνείς φορείς να παρέμβουν το συντομότερο δυνατό για να επαναφέρουν την ειρήνη και την ηρεμία, γράφει η τουρκική Aksam.

Στην ανάρτηση στον λογαριασμό κοινωνικών μέσων της Ένωσης, σημειώθηκε ότι ως θεσμικό όργανο, παρακολουθεί στενά τα τελευταία γεγονότα στην Ιερουσαλήμ και ανησυχεί βαθιά για τη δολοφονία δεκάδων αθώων ανθρώπων και τον τραυματισμό εκατοντάδων ως αποτέλεσμα των επιθέσεων και της βίας από τις ισραηλινές δυνάμεις εναντίον του ιερού τζαμιού  αλ Ακσά Al-Aqsa και των Παλαιστινίων Μουσουλμάνων.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Anadolu, οι επιθέσεις αυτές τις μέρες του Ραμαζανιού είναι απαράδεκτες από οποιαδήποτε θρησκεία και υπενθυμίζεται ότι αυτές οι πράξεις βίας είναι απάνθρωπες και απολίτιστες ενέργειες σύμφωνα με τις αρχές της ασυλίας των τόπων λατρείας στις διεθνείς συμβάσεις.

«Για αυτόν τον λόγο, διατηρούμε την πεποίθησή μας ότι οι διεθνείς παράγοντες θα επέμβουν το συντομότερο δυνατόν για να σταματήσουν αυτή τη βία εναντίον του Τζαμιού  αλ Ακσά και  των αθώων μουσουλμάνων και για να δημιουργήσουν ειρήνη και ηρεμία. Προσευχόμαστε στον παντοδύναμο Αλλάχ για την κρίση Του», γράφει η Ένωση.

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr