Σέρβος αρχιμανδρίτης συνδέει τους Σκοπιανούς με το διάβολο!


Ιούλιος 20, 2021. Ελλάδα.

Ο  Σέρβος αρχιμανδρίτης Νικόδημος Μπογκοσάβλιεβιτς,λέει ότι το μακεδονικό έθνος δεν υπάρχει και δημιουργήθηκε από τον διάβολο.

Σε αναφορά του την περασμένη εβδομάδα αρνήθηκε εντελώς την ανεξαρτησία του λαού της Βόρειας Μακεδονίας και ισχυρίστηκε ότι οι Σλαβομακεδόνες είναι Σέρβοι ή Βούλγαροι.

Ο Σέρβος ιερωμένος ο οποίος υπήρξε πρώην μοναχός στην μητρόπολη Βάλιεβο ήταν πνευματικό παιδί του μακαριστού μητροπολίτη Αμφιλόχιου και υπηρέτησε στο Μαυροβούνιο επί πολλά χρόνια, όπως σημειώνει η Express των Σκοπίων.

Σύμφωνα, εξάλλου, με την ιστοσελίδα των Σκοπίων  Infomax που επικαλείται την religija.mk «Ο σοβινισμός της Μεγάλης Σερβίας ο οποίος αφθονεί δεν είναι κάτι άγνωστο στους κύκλους της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας». 

 Όπως εξάλλου σημειώνεται: «Αυτό που προκαλεί έκπληξη είναι η δημοτικότητα που έχει αυτός ο άνθρωπος στους Ορθόδοξους της Βόρειας Μακεδονίας. 

Αρκεί να ανοίξετε μερικές από τις σελίδες της εκκλησίας στο Facebook για να δείτε τον θαυμασμό που εκφράζουν οι «πιστοί» της Βόρεια Μακεδονίας, σημειώνεται χαρακτηριστικά.


https://www.youtube.com/watch?v=XxaABYcJAUg

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr