Ο Τούρκος μαφιόζος Σεντάτ Πεκέρ θα επισκεφθεί Συρία, Αρμενία, Ελλάδα, Κύπρο


Σεπτέμβριος 9, 2021. Ελλάδα.

Ο Τούρκος μαφιόζος Σεντάτ Πεκέρ, ο οποίος ζει στα ΗΑΕ, ανακοίνωσε επίσκεψη στη Συρία, την Αρμενία, την Ελλάδα και την Κύπρο, όπως αναφέρει το Sputnik σήμερα, 9 Σεπτεμβρίου.

Ο Σεντάτ Πεκέρ έγραψε σχετικά με αυτό στο λογαριασμό του στο Twitter. Ανέφερε:

Φίλοι μου, λέτε ότι ο Σεντάτ Πεκέρ έκανε αυτό που η αντιπολίτευση δεν μπόρεσε να κάνει σε 20 χρόνια, η δουλειά μου δεν έχει τελειώσει ακόμα. Πηγαίνω στη Συρία για να συνεισφέρω στην εξωτερική πολιτική. Από εκεί θα πάω στην Κύπρο, την Ελλάδα και την Αρμενία.

 Ο μαφιόζος που αυτοαποκαλείται «Πρέσβης για την Ειρήνη» έγινε διάσημος για ένα βίντεο στο Youtube στο οποίο αποκάλυπτε τις εγκληματικές δραστηριότητες των λειτουργών του κυβερνώντος Ισλαμιστικού Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης και ατόμων στο περιβάλλον του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. 

Ο κύριος στόχος των αποκαλύψεων ήταν ο υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σόιλου. Οι αποκαλύψεις του Πεκέρ οδήγησαν σε πτώση της δημοτικότητας του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης και του ίδιου του Ερντογάν. Ο ίδιος ο Σεντάτ Πεκέρ, προηγουμένως συνδεδεμένος με τις αρχές της χώρας, κατά τις απόψεις του ανήκει στην ακροδεξιά- στους Τούρκους εθνικιστές κοντά στην παντουρκιστική οργάνωση «Γκρίζοι λύκοι», όπως σημειώνει η ρωσική Eurasia Daily.

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr