Αλβανική 'Start' : Ο μητροπολίτης Πειραιώς κατηγορεί τους Εβραίους για την οικονομική κρίση

Δεκέμβριος 23, 2010.



Ο Μητροπολίτης Πειραιώς, κ. Σεραφείμ, δήλωσε πως ο Χίτλερ δεν ήταν παρά ένα μέσο για να πείσει τους σιωνιστές Εβραίους, να εγκαταλείψουν την Ευρώπη, με αντάλλαγμα το Ισραήλ και να ‘δημιουργήσουν μια νέα αυτοκρατορία’, αναφέρει η Εβραϊκή Τηλεγραφική Υπηρεσία.

Ένας από τους κορυφαίους Έλληνες ιερείς, είπε ότι οι Εβραίοι είναι υπαίτιοι για τα οικονομικά προβλήματα της χώρας του, όπως ανέφερε το αναφερόμενο δημοσιογραφικό πρακτορείο την Τετάρτη.

Στη διάρκεια μιας συνέντευξης του, επίσης, στο μεγαλύτερο τηλεοπτικό σταθμό της Ελλάδας, το «MEGA», ο Μητροπολίτης Πειραιώς , Σεραφείμ, τόνισε ότι ο διεθνής σιωνισμός προσπάθησε να καταστρέψει τις αξίες της οικογένειας, επιδιώκοντας την καθιέρωση των μονογονεϊκών οικογενειών και τους γάμους μεταξύ των ομοφυλοφίλων.

Ο Έλληνας ιερωμένος σημείωσε ότι υπάρχει μια σιωνιστική συνομωσία για την σκλαβωμένη Ελλάδα και την Ορθοδοξία.

Χαρακτηριστική ήταν η δήλωσή του, ότι ο Χίτλερ ήταν απλώς ένα εργαλείο που χρησιμοποιήθηκε από τους Σιωνιστές ώστε να εξασφαλιστεί η δημιουργία του κράτους του Ισραήλ.

Όταν, μάλιστα, ο παρουσιαστής ρώτησε τον έλληνα μητροπολίτη «συμφωνείτε με την πολιτική του Χίτλερ; Αν έκαναν όλα αυτά,  είχε δικαίωμα να τους κάψει;» απάντησε ότι «Ο Αδόλφος Χίτλερ ήταν ένα όργανο του σιωνιστικού κόσμου και χρηματοδοτήθηκε από την γνωστή εβραϊκή οικογένεια της Γερμανίας Rothschild, με σκοπό να πείσει τους Εβραίους να εγκαταλείψουν την Ευρώπη και σε αντάλλαγμα να λάβουν το Ισραήλ, ώστε να δημιουργήσουν μια νέα αυτοκρατορία».

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι οι Εβραίοι, όπως ο Rothschild, ο Σόρος και ο Rockefeller, μέσω του διεθνούς συστήματος τραπεζών ελέγχουν την παγκοσμιοποίηση.

Η Εβραϊκή Τηλεγραφική Υπηρεσία ανέφερε ότι ο πρόεδρος της εβραϊκής κοινότητας στην Αθήνα «ένοιωσε αποστροφή από όσα είδε και άκουσε από τον Μητροπολίτη, ο οποίος χωρίς αιδώ δήλωσε ότι οι εβραίοι τραπεζίτες βοήθησαν τον Χίτλερ για να κάνει ό, τι έκανε».
--
Τίτλος άρθρου: «Metropoliti i Pireut: Hebrenjtë, fajtorë për krizën greke»
Δημοσίευση: αλβανική Start, 23.12.2010.



Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος