Σκόπια: Η κυβέρνηση οργανώνει τη «μακεδονική φάλαγγα» για το παιχνίδι Χάντμπολ στη Σουηδία



Απρίλιος 3, 2012.

Οι οπαδοί  της σκοπιανής αντιπροσωπείας ενωμένοι κάτω από την ονομασία «Μακεδονική Φάλαγγα», θα συμμετάσχουν πάλι για την υποστήριξη της ομάδας Χάντομπολ, με διοργάνωση που γίνεται  από την κυβέρνηση των Σκοπίων και του Οργανισμού Νεολαίας και Αθλητισμού.


Θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν  τον αγώνα που γίνεται στις 6 και 8 Απριλίου  στους Ολυμπιακούς της Σουηδίας.

Η κυβέρνηση πληρώνει για τους τυχερούς οπαδούς της «Μακεδονικής Φάλαγγας» (που η συμμετοχή στο ταξίδι θα γίνει με κλήρωση) όλα τα έξοδα της μετάβασης και της επιστροφής στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας και της παραμονής τους σε ξενοδοχεία για δύο ημέρες.

Ο διευθυντής  του Οργανισμού Νεολαίας και Αθλητισμού  Λαζάρ Ποπόφσκι σε συνέντευξη Τύπου παρουσίασε λεπτομέρειες σχετικά με το ταξίδι των 500 ‘φιλάθλων’ στο τουρνουά του Γκέτεμποργκ.

«Η κυβέρνηση και Οργανισμός Νεολαίας και Αθλητισμού με την υποστήριξη πολλών «καλών» φιλάθλων-χορηγών συμμετέχει στη χρηματοδότηση της εκστρατείας αυτής, προσφέρει δωρεάν μετάβαση διαμονή και επιστροφή για 500 επιβάτες που θα ταξιδεύσουν  στη Σουηδία», είπε ο Ποπόφσκι.

Η συμμετοχή των οπαδών που θα συμμετάσχουν στην «Μακεδονική Φάλαγγα» θα γίνει με κλήρωση σήμερα στις 18:00.

Η αυτοκινητοπομπή των 10 λεωφορείων  θα ξεκινήσει αύριο Τετάρτη από το σταθμό των υπεραστικών των λεωφορείων των Σκοπίων στις 7 το πρωί.
--