Σκόπια: Κοινωνική αντίδραση για τον προϋπολογισμό



‘Κόβουν κονδύλια για την κοινωνία’

Δεκέμβριος 23, 2012.

Σκόπια.

Παρουσιάστηκε σήμερα η πλατφόρμα του νέου Συλλόγου που αποκαλείται ως ‘Νέο Μέτωπο»,  με στόχο όπως λένε οι διοργανωτές να αντισταθούν στις βλαβερές πολιτικές των πολιτικών δυνάμεων και των πολιτικών που εμποδίζουν την ανάπτυξη της Κοινωνίας με την εμπλοκή των μισθών, των συντάξεων, της κοινωνικής πρόνοιας,  των επιδοτήσεων, της απασχόλησης,  που εμποδίζουν τα πολιτιστικά έργα, την κατασκευή σχολείων, δρόμων, νοσοκομείων, θεάτρων και άλλων εγκαταστάσεων υποδομών που είναι  σημαντικά για τους πολίτες.



Η πρωτοβουλία αυτή υποστηρίζεται από τους ηθοποιούς, τους αγρότες, τα συνδικαλιστικά κινήματα, τους φοιτητές, τους συνταξιούχους, τους αθλητές. Η οργάνωση έχει το όνομα του λαού.


Το κείμενο της πλατφόρμας αυτής διάβασε ο ηθοποιός Ρόμπερτ Βαλιανόβσκι και ο αγρότης Νίκολα Στάμενοφ από τη Στρούμιτσα.


«Εμείς οι άνθρωποι της Δημοκρατίας απαιτούμε να προληφθούν επείγουσα μέτρα στο προϋπολογισμό της χώρας. Καταδικάζουμε έντονα  και αντιτασσόμαστε σε όλα τα καταστροφικά μέτρα που προωθούνται από τους νομοθέτες και τα οποία θα έχουν καταστρεπτικά αποτελέσματα για  εμάς και τις οικογένειές μας».


Η ομάδα αυτή θα διαμαρτυρηθεί αύριο μπροστά από το κοινοβούλιο των Σκοπίων, γράφει το σλαβικό των Σκοπίων ‘Dnevnik’.
--

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr