Σκόπια: Ο Μπορίσοφ έρχεται να συναντήσει τον Γκρούεφσκι



Φεβρουάριος 16, 2013.

Σκόπια.

Ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ, έρχεται αργά το απόγευμα στα Σκόπια σε μια άτυπη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Νίκολα Γκρούεφσκι.


Σύμφωνα με τη βουλγαρική τηλεόραση ‘Νόβα’, δεν υπάρχει τίποτε μυστικό στην επίσκεψη του Βούλγαρου πρωθυπουργού στα Σκόπια, υπενθυμίζοντας ότι την περασμένη Τρίτη ο Μπορίσοφ είχε πει ότι  τηλεφωνικά στον Γκρούεφσκι ότι θα συναντηθούν σύντομα.

«Δεν υπάρχει τίποτε το μυστικό, μόλις πάω εκεί θα μιλήσουμε  χωρίς διακρίσεις και μεγαλοπρέπεια. Για να μιλήσουν ως φίλοι και δεν είναι, πιστεύω, κακή αυτή η χειρονομία», δήλωσε ο Μπορίσοφ.

Ένα από τα κύρια θέματα της συνάντησης των δύο πρωθυπουργών αναμένεται να είναι οι βουλγαρο-σκοπιανές διαβουλεύσεις για τη σύναψη μιας συνθήκης φιλίας και καλής γειτονίας, και σύμφωνα με την εκτίμηση του Μπορίσοφ, προχωρούν καλά.

Ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας θα έρθει στα Σκόπια, συνοδευόμενος από τον Υπουργό Εξωτερικών, Νικολάι Μλαντένοφ, σημειώνει η σκοπιανή Alpha.


--

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr