Ο Φούλε και ο Σανίνο αναμένονται στα Σκόπια



Απρίλιος 8, 2013.

Ο Επίτροπος της Διεύρυνσης της ΕΕ, Στέφαν Φούλε και ο επικεφαλής της Διεύθυνσης της Διεύρυνσης, Στέφανο Σανίνο, αναμένονται απόψε να φθάσουν στα Σκόπια.

Οι δύο αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, το πρωί θα ξεκινήσουν το πρόγραμμα συναντήσεων με την προεδρία και την κυβέρνηση των Σκοπίων.


Αρχικά θα έχουν συναντήσεις με τον πρωθυπουργό Νίκολα Γκρούεφσκι και τον αναπληρωτή πρωθυπουργό αρμόδιο για την ένταξη στην ΕΕ, Φατμίρ Μπεσίμι.

Θα συναντηθούν, επίσης, με τον πρόεδρο της χώρας, Γκεόργκε Ίβανοφ, τον ηγέτη του SDSM, Μπράνκο Τσερβένκοφσκι και δεν αποκλείεται και συνάντηση με τον αρχηγό του αλβανικού κόμματος DUI, Αλί Αχμέτι στα κεντρικά γραφεία της ΕΕ, στα Σκόπια.

Βασικό θέμα της επίσκεψης αυτής θα είναι η πρόοδος της χώρας στον τομέα του προενταξιακού διαλόγου και η σύνταξη της έκθεσης για την πρόοδο στη FYROM, ενόψει της έκθεσης της ΕΕ που αναμένεται να ανακοινωθεί στις 16 Απριλίου, γράφει το αλβανικό δημοσίευμα των Σκοπίων.

--

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr