Ρωσία: Νέο δόγμα Πολιτικής Άμυνας- από την εμπειρία στο Ντονέτσκ και Λουγκάνσκ




Οκτώβριος 8, 2014.

Μόσχα.

Το υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων της Ρωσίας, στο άμεσο μέλλον θα παρουσιάσει το νέο κυβερνητικό δόγμα της Πολιτικής Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, σε περιπτώσεις πραγματικών εξωτερικών απειλών.


Αυτό δημοσιεύθηκε από τη ρωσική εφημερίδα «Ιζβέστια».

Το νέο δόγμα της Πολιτικής Άμυνας της Ρωσίας, προσφέρει προστασία στον πληθυσμό από  «τεχνο-γονιδιακές» καταστροφές και ανοικτούς πολέμους.

«Σε αντίθεση με το σημερινό δόγμα που προβλέπεται η λεγόμενη γενική εκκένωση του πληθυσμού- όταν ο πληθυσμός μεταφέρεται άμεσα έξω από τις πόλεις, σε περίπτωση στρατιωτικής δράσης από έναν εξωτερικό εχθρό. Η Επιτροπή σχεδιάζει να εισαγάγει νέο εξοπλισμό και η δημιουργία προστατευτικών καταφυγίων μέσα σε κατοικημένες περιοχές», δήλωσε ο επικεφαλής της διαχείρισης της πολιτικής άμυνας και προστασίας του πληθυσμού του υπουργείου Έκτακτων Καταστάσεων της Ρωσίας, Σεργκέι Ακατίεφ.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, το νέο βασίζεται σε εμπειρίες που αποκτήθηκαν από τα πρόσφατα γεγονότα στην Ουκρανία και συγκεκριμένα στο Ντονέτσκ και στο Λουγκάνσκ, γράφει το δημοσίευμα.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr