Εκτέλεση 60χρονου από τζιχαντιστές με τσεκούρι!




Φεβρουάριος 9, 2015.

Τούρκικο δημοσίευμα του haber 7,  με τίτλο « Η εκτέλεση από τους τζιχαντιστές που παγώνει το αίμα», αναφέρεται στην συνεχιζόμενη βαρβαρότητα του ‘ισλαμικού κράτους’ και σημειώνει:  Το «ισλαμικό κράτος’ δεν είναι θρησκεία, είναι μια τρομοκρατική οργάνωση που σκοτώνει βάναυσα και εν προκειμένω κόβει το κεφάλι ενός εξηντάχρονου με τσεκούρι, επάνω σε κούτσουρο,  προσφέροντας δημόσιο θέαμα.


Οι Τούρκοι που τις λέξεις «ισλαμικό κράτος» δεν τις σημειώνουν γιατί  τέτοιο κράτος επιδιώκει να φτιάξει ο πρόεδρός τους Ερντογάν, όπως επίσης, δεν το αναφέρουν έτσι και οι Ιρανοί που  το κράτος τους το αποκαλούν ‘ισλαμική δημοκρατία’, εντούτοις δεν μπορούν να παραβλέψουν  ότι ο ισλαμισμός στην ακραία του μορφή  προκαλεί τρόμο στην ανθρωπότητα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η σκηνή του φόνου, είναι από χωριό που κατέλαβαν οι τζιχαντιστές, στην επαρχία της Ράκα, στη Συρία και την οποία δημοσιοποίησαν, για να σωφρονίσουν τους κατοίκους που δεν επιθυμούν την ισχύ  του ισλαμικού νόμου της Σαρία, στην περιοχή τους.

--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr