Αλβανία: Πολιτικοί και θρησκευτικοί ηγέτες συνεχάρησαν για το Πάσχα




Απρίλιος 12, 2015.

Τίρανα.

Προσωπικότητες της αλβανικής πολιτικής ζωής καθώς και ηγέτες διαφόρων θρησκευτικών κοινοτήτων, συνεχάρησαν  τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων και πάσης Αλβανίας, Αναστάσιο, στον Ορθόδοξο καθεδρικό ναό  στα Τίρανα, με την ευκαιρία της  γιορτής του Πάσχα, της Αναστάσεως του Ιησού Χριστού, γράφει το αλβανικό πρακτορείο ειδήσεων.


Ο επικεφαλής της Μουσουλμανικής Κοινότητας, Σκεντέρ Μπρουσάι συνεχάρη  τον Αναστάσιο και όλους τους πιστούς της Αλβανίας με την ευκαιρία του Αγίου Πάσχα.


Στον μητροπολιτικό ναό «Αναστάσεως του Χριστού», το πρωί επισκέφθηκε ο πρόεδρος της αλβανικής Βουλής, Ιλίρ Μέτα με τη σύζυγό του Μόνικα Κρουεμάντι.
Σύμφωνα με τον Μέτα,  η θυσία είναι ο τρόπος που οδηγεί στην αγάπη, στη συγχώρεση και την ευγένεια. 

«Είναι ιδιαίτερη χαρά μου, να ευχηθώ σε όλους τους πιστούς Καλό Πάσχα. Αυτήν την ιερή ημέρα, φέρνει στο μυαλό μας,  τις αξίες της πίστης και της θυσίας.  Είναι μια ημέρα, μια γιορτή που ενώνει όλους τους πολίτες, χάρη στην εξαιρετική θρησκευτική αρμονία που έχουμε», τόνισε ο Μέτα.

Ο ίδιος έκλεισε  την παρέμβασή του λέγοντας προς όλους τους Αλβανούς να πιστεύουν ότι  το αύριο θα είναι  καλύτερο από το παρόν.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr