Θεσσαλονίκη: Συνάντηση υποψήφιου δημάρχου Κορυτσάς με Αλβανούς μετανάστες



echedoros-a.gr

Ιούνιος 15, 2015.
Τίρανα.
Ο υποψήφιος του Δημοκρατικού Κόμματος της Αλβανίας, για το δήμο της Κορυτσάς, Gjergji Mero,  ήταν στη Θεσσαλονίκη, όπου συναντήθηκε με τους Αλβανούς μετανάστες, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο τύπου του κόμματος.


«Η ψήφος σας, είπε ο υποψήφιος δήμαρχος, είναι να προλάβουμε τη χώρα από τη χρεοκοπία, για την πατρίδα σας που έχει καταβάλει προσπάθεια και θυσίες κοντά στο ένα τέταρτο του αιώνα με σκληρή δουλειά στη μετανάστευση.

Εμείς θα αναπτύξουμε τις εκμεταλλεύσεις και την αναζωογόνηση των γεωργικών προϊόντων στην αγορά, αυξάνοντας την οικονομία και τη βιομηχανία μεταποίησης των γεωργικών προϊόντων».

echedoros-a.gr


Ο Γκέργκι Μέρο είπε ότι η ψήφος των μεταναστών από την Κορυτσά είναι καθοριστική για τη νίκη ενός προγράμματος που θα φέρει την ανάπτυξη στην περιοχή και θα αποκαταστήσει την ελπίδα στους νέους προσφέροντας θέσεις εργασίας και αξιοπρέπεια.

Οι μετανάστες, με τη σειρά τους, παραπονέθηκαν στον υποψήφιο δήμαρχο ότι οι γονείς τους και οι συγγενείς, στην Αλβανία, αδυνατούν να ζήσουν με τις ελάχιστες συντάξεις που τους δίνει το κράτος, αφού δεν φθάνουν για να πληρώσουν το ηλεκτρικό ρεύμα και την παροχή νερού.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ