Σκόπια- Πολιτικοί αναλυτές: Αναμένεται αμερικανική εμπλοκή στην κρίση



Echedoros-a. gr.

 Ιούνιος 15, 2015.

Καλά πληροφορημένες πηγές,  μέσα από την  πολιτική σκηνή της πΓΔΜ, άφησαν να εννοηθεί ότι, μετά την αποτυχία των διαπραγματεύσεων στις Βρυξέλλες,  η Victoria Nuland, αναπληρωτής υφυπουργός των ΗΠΑ για την Ευρώπη και την Ευρασία, θα συμμετάσχει στην επόμενη φάση.


Οι προσκείμενοι στις πληροφορίες αυτές, λένε ότι η πρώτη προθεσμία για τις διαπραγματεύσεις για την επίλυση της κρίσης θα γίνουν  στο τέλος Ιουνίου, εφόσον  δεν υπάρξει λύση μέχρι τότε, τότε  η πίεση θα γίνει στα κύρια πολιτικά ζητήματα, και θα ενταθεί επάνω στα βασικά πολιτικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η πΓΔΜ.

Οι ίδιοι,  ισχυρίζονται ότι  η πίεση θα συνεχισθεί κατά την άφιξη της Βικτόρια Νούλαντ,  που αναμένεται κατά τη διάρκεια του Ιουλίου.

Ο πρώην αντιπρόεδρος του αντιπολιτευόμενου Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της
echedoros-a.gr
 
πΓΔΜ- SDSM,  Γκόρνταν Γκεοργκίεφ, ανησυχεί για το γεγονός ότι η κοινωνία δεν δείχνει την έμφυτη ικανότητα να σχεδιάσει το μέλλον της,  όπως η ίδια επιθυμεί, αλλά, συνεχίζει να ζητά παρέμβαση ξένων παραγόντων που « απενεργοποιούν αυτό το μέλλον».

--


               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ