Αλβανοί Σκοπίων: Η κυβέρνηση εκφοβίζει το λαό με τρομοκρατικές επιθέσεις!




Ιούνιος 9, 2015.

Σκόπια.
Αλβανικό δημοσίευμα των Σκοπίων επισημαίνει σε κύριο άρθρο του ότι « η τρέχουσα εξουσία στα Σκόπια, φοβίζει τους πολίτες μέσω των ελεγχόμενων μέσων μαζικής ενημέρωσης, για φαινομενικές ενδεχόμενες επιθέσεις εκδίκησης για το φονικό στο Κουμάνοβο».


Σημειώνεται, επίσης,  ότι, ενώ τα μέσα ενημέρωσης του Κοσόβου και ένα μέρος των Σκοπίων καταβάλλουν προσπάθειες για να αναδείξουν  την αλήθεια και όλα όσα  διαδραματίστηκαν στο Κουμάνοβο, κάποια φιλοκυβερνητικά  μέσα ενημέρωσης προσπαθούν να διαδώσουν τον πανικό και την ανησυχία μεταξύ των πολιτών για υποτιθέμενες ενδεχόμενες εκδικητικές  επιθέσεις (Αλβανών)  για το Κουμάνοβο.

Το δημοσίευμα επικαλείται αντιπολιτευτική ενημερωτική ιστοσελίδα των Σκοπίων, που λέει ότι υπάρχει πιθανότητα να γίνουν απαγωγές προσώπων που συνδέονται με το κράτος και στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν ως όμηροι για ανταλλαγή κρατουμένων της ένοπλης ομάδας του Κουμάνοβο.

--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr