Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021

Αίγυπτος: Εκτέλεση 9 κρατουμένων, μεταξύ αυτών 3 γυναίκες“Αίγυπτος .. Εκτέλεση 9 κρατουμένων, συμπεριλαμβανομένων 3 γυναικών”
( το δημοσίευμα)


Μάρτιος 18, 2021. 20:36. Ελλάδα.


Κάιρο.

Η Αρχή Φυλακών στην Αίγυπτο εκτέλεσε τις θανατικές ποινές εναντίον 9 κρατουμένων που είχαν καταδικαστεί για εγκληματικές υποθέσεις, συμπεριλαμβανομένων 3 γυναικών, και οι σοροί μεταφέρθηκαν στο νεκροτομείο  Ζέινχομ, προκειμένου να παραδοθούν στις οικογένειές τους για ταφή.

 

Οι θανατικές ποινές εκτελέστηκαν, παρουσία των επικεφαλής της Αρχής των Φυλακών, της ενός μέλους της Εισαγγελίας, ενός ιατροδικαστή και ενός εκπροσώπου της Πολιτείας.

 

Πηγή ασφαλείας είπε ότι μετά το τέλος όλων των δικαστικών βαθμίδων που πέρασαν οι κατάδικοι, οι αποφάσεις έγιναν οριστικές και εκτελεστέες, και οι θανατικές ποινές εκτελέστηκαν στις 5 π.μ. σήμερα το πρωί, και οι άδειες ταφής εξήχθησαν για αυτούς από το αρμόδιο γραφείο και οι σοροί τους μεταφέρθηκαν στο νεκροτομείο.

Η πηγή επιβεβαίωσε ότι το άτομο που εκτέλεσε τη θανατική ποινή είχε καταδικαστεί για δολοφονίες.

Al Bawaba

[Στην Αίγυπτο δεν απαγορεύεται η θανατική ποινή].

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr