Σκόπια: Ειδικές δυνάμεις εξάρθρωσαν εγκληματική ομάδα που διακινούσε όπλα και ναρκωτικά


Απρίλιος 28, 2021. 22:17. Ελλάδα.

Σκόπια.

 

Το Υπουργείο Εσωτερικών κατέστειλε σήμερα μια οργανωμένη εγκληματική ομάδα που εμπλέκεται σε δραστηριότητες παράνομου εμπορίου όπλων και ναρκωτικών, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εσωτερικών, Τόνι Ανγκελόφσκι.

«Έπειτα από πολλούς μήνες έρευνας, συλλέχθηκαν ικανά αποδεικτικά στοιχεία, τα οποία επιβεβαιώνουν τη συμμετοχή των μελών στο παράνομο εμπόριο όπλων και ναρκωτικών, και έχουν τεκμηριωθεί οι πωλήσεις ναρκωτικών και όπλων.

 Σήμερα (28 Απριλίου), τις πρώτες πρωινές ώρες, τα μέλη της οργανωμένης εγκληματικής ομάδας συνελήφθησαν από το Τμήμα Καταστολής του Οργανωμένου και Σοβαρού Εγκλήματος, με την υποστήριξη του Τμήματος Ειδικών Αστυνομικών Επιχειρήσεων και του Τμήματος Ποινικής Αστυνομίας.

 «Εννέα άτομα έχουν συλληφθεί (οκτώ από το χωριό Αρατσίνοβο και ένα από τη Σβέτι Νικόλε), και ένα άτομο - μέλος της ομάδας βρίσκεται ήδη υπό κράτηση», ανέφερε ο Ανγκελόφσκι.

Με βάση εντολές που εκδόθηκαν από αρμόδιο δικαστήριο, πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε σπίτια και άλλους χώρους σε διάφορες τοποθεσίες στην περιοχή του Αρατσίνοβο και σε μία τοποθεσία στην περιοχή Σβέτι Νικόλε. Κατά τη διάρκεια των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αυτόματα τουφέκια, σφαίρες διαφόρων διαμετρημάτων, επτά οχήματα, κινητά τηλέφωνα, καθώς και άλλα αντικείμενα που σχετίζονται με την έρευνα.

Maxfax

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr