Σάββατο 31 Ιουλίου 2021

Λιβύη: Ο στρατός αναθέτει σε συνοριοφύλακες τη φύλαξη των συνόρων


Ιούλιος 31, 2021. Ελλάδα.

Σήμερα, Σάββατο, η Μικτή Στρατιωτική Επιτροπή έδωσε εντολή στον λιβυκό στρατό να αναθέσει στους συνοριοφύλακες να εργάζονται αποκλειστικά για την ασφάλεια των παραμεθόριων περιοχών της Λιβύης.

Αυτό ήρθε κατά τη διάρκεια μιας περιοδείας στη Μικτή Στρατιωτική Επιτροπή με επικεφαλής τον Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Αντιστράτηγο Αμπντέλ Ραζέκ Αλ-Ναντόρι σε μια από τις στρατιωτικές μονάδες στο πλαίσιο μιας σειράς περιοδειών σε στρατιωτικές μονάδες και στρατώνες στις περιοχές της νότιας Λιβύης, σύμφωνα με δήλωση του Τμήματος Στρατιωτικών Πληροφοριών του Λιβυκού στρατού.

Μέσα από τις διευρυμένες συνεδριάσεις της, η επιτροπή επιβεβαίωσε μια σειρά συστάσεων, με κυριότερη την αποτελεσματικότητα της μάχης των ενόπλων δυνάμεων, το άνοιγμα κέντρων εκπαίδευσης για νέες μονάδες και τη συντήρηση των στρατοπέδων.

Η επιτροπή συνέστησε επίσης τη δημιουργία νέων σημείων ασφαλείας για τις περιπολίες των ενόπλων δυνάμεων στην περιοχή. 

Για τον έλεγχο της ασφάλειας ανατέθηκε στους συνοριοφύλακες να εργάζονται αποκλειστικά για την ασφάλεια των παραμεθόριων περιοχών, κυρίως στο νότιο τμήμα της χώρας.

dostor.org

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr