Σκόπια: Διοργανώνεται διαμαρτυρία εναντίον των μέτρων του Covid-19


Αύγουστος 8, 2021. Ελλάδα.

 

Την Κυριακή 15 Αυγούστου, στις 12 η ώρα μπροστά από τη Βουλή, έχει προγραμματιστεί μια μεγάλη διαμαρτυρία ενάντια στα μέτρα που επιβάλλονται λόγω του covid.

Η ανακοίνωση για τη διαμαρτυρία τονίζει ότι είναι λαϊκή, μη κομματική και καλούνται όλοι οι πολίτες της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας, ανεξαρτήτως θρησκείας και έθνους.

Στις 15 Αυγούστου (Κυριακή) στα Σκόπια, μπροστά από τη Βουλή στις 12 η ώρα, θα πραγματοποιηθεί διαμαρτυρία εναντίον των φασιστικών μέτρων που επιβάλλονται με το Covid 19.

 (Σημείωση: η διαμαρτυρία είναι λαϊκή, μη κομματική, ανεξαρτήτως θρησκείας, πολιτικής, κατάστασης , επειδή πρόκειται για την προστασία των πιο βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη χώρα μας και παντού στον κόσμο).

 Κάτοικοι όλων των πόλεων που δεν έχουν την ευκαιρία να παρευρεθούν στα Σκόπια, είναι επιθυμητό να διοργανώσουν οι ίδιοι διαδηλώσεις στις πόλεις τους), αναφέρει η ανακοίνωση της διαμαρτυρίας.

Από τις 16 Αυγούστου, για κάθε εκδήλωση όπως γιορτή, συναυλία, σεμινάριο, εκπαίδευση, εργαστήριο, συνέδριο, πολιτιστική ή αθλητική εκδήλωση, επιβάλλεται η υποβολή και κατοχή πιστοποιητικού ανοσοποίησης  και ισχύει για άτομα άνω των 18 ετών. Για τη δουλειά, τα εμπορικά κέντρα και μεγάλες αγορές, προς το παρόν δεν θα απαιτείται ο εμβολιασμός - λέει ο υπουργός Υγείας Φιλίπτσε, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ.

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr