Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Τουρκία- Σαμψούντα: Φόβοι για κατάρρευση Στάδιο «κατασκευασμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας»!


Φεβρουάριος 20, 2023. Ελλάδα.

Σαμψούντα.

Το στάδιο που πήρε την ονομασία «19 Μαΐου» στη Σαμψούντα, το οποίο κατασκευάστηκε με κόστος 145 εκατομμυρίων λιρών και άρχισε να λειτουργεί το 2017, έχει ρωγμές στους τοίχους όπου βρίσκονται οι κερκίδες καθώς και ανοίγματα στο δάπεδο, γράφουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης που αναφέρουν ότι οι εικόνες που διαδόθηκαν στα social media προκάλεσαν μεγάλο σάλο.

Στο στάδιο, όπως δημοσιεύεται, είναι προγραμματισμένο θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 19 Ιουνίου ο αγώνας Τουρκίας- Ουαλίας.

Φόβοι για άλλη μια καταστροφή σκορπίζουν οι φωτογραφίες στα social media

Εξαιτίας του καταστροφικού σεισμού στα νότια της χώρας, έχει ευαισθητοποιηθεί η κοινή γνώμη και τώρα αυτό το περιστατικό έχει δημιουργήσει φόβο και αγανάκτηση στον κόσμο για τις κατασκευές στη χώρα.

Το υπερσύγχρονο έξυπνο γήπεδο που έπαιζε η Σαμψούντα στους εντός έδρας αγώνες κατασκευάστηκε σύμφωνα με τα πρότυπα της UEFA. Μάλιστα δαπανήθηκαν 145 εκατομμύρια λίρες για το γήπεδο χωρητικότητας 33.919.

Άνοιξε το δάπεδο του σταδίου

Στο διαγωνισμό για την ανέγερσή του, όπως αναφέρεται, στις 3 Δεκεμβρίου 2012 συμμετείχαν 9 εταιρίες.

  Η «Ali Acar İnşaat» κέρδισε τον διαγωνισμό με την προσφορά 125 εκατομμυρίων. Υποσχέθηκε να παραδώσει το στάδιο το αργότερο εντός 800 ημερών.


Μετά τις εικόνες που διαδόθηκαν γρήγορα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Επαρχιακή Διεύθυνση Νεολαίας και Αθλητισμού συνέταξε έκθεση για το θέμα και την υπέβαλε στο Υπουργείο Νεολαίας και Αθλητισμού και ξεκίνησε έρευνα, σημειώνεται χαρακτηριστικά.

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr