Ινδή μάντισσα προβλέπει: «Έρχεται νέος πολιτισμός»…


Απρίλιος 4, 2023. Ελλάδα.

«Η παγκοσμίου φήμης Ινδή μάντισσα Archana Nagabushanam, αποκάλυψε νέες προβλέψεις για το μέλλον της Ρωσίας και της Αμερικής και άλλα σημαντικά γεγονότα.

Όσον αφορά τη σύγκρουση στην Ουκρανία, η Archana επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι «Russia 1» ότι η έκβασή της είναι δεδομένη, λέγοντας ότι «το αποτέλεσμα είναι πραγματικά προδιαγεγραμμένο. Στον πνευματικό κόσμο υπάρχει ένα αποτέλεσμα αυτής της σύγκρουσης... και αυτό είναι ότι η Ρωσία θα κερδίσει».

 Η διάσημη Ινδή διορατικός είδε ότι «τα προβλήματα στη χώρα είναι πλέον υπέρ της Ρωσίας. Ό,τι συμβαίνει έπρεπε να είχε συμβεί. Στο πλαίσιο του μετασχηματισμού, η Ρωσία θα αγωνιστεί για την ανεξαρτησία της. Τώρα η διαδικασία αποκατάστασης της κοσμικής δικαιοσύνης βρίσκεται σε εξέλιξη.  Τόνισε, μάλιστα, ότι η Ρωσία, εκτός από αυτό, θα απελευθερώσει πολλούς άλλους λαούς και χώρες και θα είναι νικητής στην ειδική επιχείρηση στην Ουκρανία.

Ενώ ο χρησμός της Archana απέκλεισε τις παγκόσμιες καταστροφές στις προβλέψεις της, έδειξε μόνο την πιθανότητα σεισμών στην Ιαπωνία και την Ινδονησία και ότι ένα «τεράστιο κύμα» θα έφτανε στη Βόρεια Αμερική και θα προκαλούσε την καταστροφή πολλών κατοικιών.

 Η Archana είπε ότι είναι σίγουρη ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα αντιμετωπίσουν πολλές δυσκολίες τα επόμενα χρόνια, συμπεριλαμβανομένων των τοπικών αναταραχών και των διαδηλώσεων σε εθνικό επίπεδο. 

 Στο πλαίσιο αυτό, τόνισε ότι «η Αμερική άρχισε να πληρώνει το τίμημα για το κάρμα (τις συνέπειες των πράξεων) που κέρδισε και ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα πληρώσουν το τίμημα για τις συγκρούσεις στις οποίες έχουν παρασυρθεί άλλες χώρες».

Σχετικά με τις προβλέψεις της για τις αλλαγές που θα συμβούν στην ανθρώπινη ζωή στο μέλλον, δήλωσε ότι το έτος 2023 είναι η αρχή θεμελιωδών αλλαγών και μετασχηματισμών.

 Ο Archana πιστεύει ότι ο μετασχηματισμός έχει ξεκινήσει σε όλο τον κόσμο και ότι αυτό θα γίνει η βάση για τη γέννηση ενός νέου πολιτισμού, προσθέτοντας ότι «όλα όσα συμβαίνουν τώρα είναι ένα προοίμιο για την άφιξη ενός νέου πολιτισμού που θα είναι πιο προηγμένος πνευματικά».

 Η μάντισσα επεσήμανε ότι αυτό δεν σημαίνει την άφιξη όντων εκτός του πλανήτη, αλλά μάλλον ότι ο λόγος γίνεται για απλούς ανθρώπους στην εμφάνισή τους, αλλά έχουν ιδιαίτερα ταλέντα και ευφυΐα.

Σύμφωνα με την Archana, αποκτά διόραση μέσω του διαλογισμού και τα οράματα του μέλλοντος φτάνουν σε αυτήν μέσω φωνών ενώ είναι βυθισμένη σε βαθιές πνευματικές αναζητήσεις...

Emarat al Youm

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr