Ουάσιγκτον: «Οι τούρκικοι πύραυλοι προξένησαν μεγάλη εντύπωση»



Οκτώβριος 25, 2012.

Άγκυρα.

Τουρκικές εταιρείες συμμετείχαν στην έκθεση της Αμυντικής Βιομηχανίας, που έλαβε χώρα στην Ουάσιγκτον όπου εξέθεσαν τα επιτεύγματά τους.


Ένα περιοδικό μάλιστα παρουσίασε  την «τουρκική επανάσταση» και είχε αφιέρωμα στην τούρκικη εταιρεία μικρών όπλων «Sarsılmaz», επίσης οι πύραυλοι ‘Cirit’ προσέλκυσαν την προσοχή των επισκεπτών.

Οι εξαγωγές της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας αυξάνονται συν τω χρόνω με νέα προϊόντα τα οποία εκτέθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Πέρσι πάνω από 1 δις δολάρια έφθασαν οι εξαγωγές μας με ανταγωνιστές κορυφαίες εταιρείες του τομέα αυτού, ειδικά μετά την πρόσφατη καθιέρωση του εμπορικού σήματος «Türk malı»/ «Made in Turkey», το ενδιαφέρον έγινε πιο έντονο.

Οι  πέντε τούρκικες εταιρείες κάτω από την ομπρέλα  του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και της Γραμματείας Αμυντικών Βιομηχανιών (SSM) παρουσίασαν τα προϊόντα τους  στην Ουάσιγκτον D.C. στην πρωτεύουσα του αμερικανικού στρατού.

Με εκθέματα σε εμφανή θέση στο περίπτερο παρουσίασαν τον τουρκικό στρατιωτικό εξοπλισμό, τα όπλα, τις τεχνολογίες αντιπυραυλικής άμυνας, το λογισμικό, αποκαλύπτοντας την υψηλού επιπέδου  παραγωγή της αμυντικής βιομηχανίας της Τουρκίας, γράφει το δημοσίευμα.


--

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr