Σκόπια: Μεγάλη νίκη! Η Ελλάδα επιστρέφει τα σλαβικά τοπωνύμια…



"Μεγάλη νίκη! Η Ελλάδα επιστρέφει τα σλαβικά τοπωνύμια", γράφει το δημοσίευμα

Αύγουστος 29, 2016.



Τα σλαβικά τοπωνύμια στην Ελλάδα επανέρχονται στην Ελλάδα, έγραψαν τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων. Αλλά είναι πραγματικά έτσι; 




Μάλλον, το αντίθετο.

Χθες αρκετά σλαβικά μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων, ανέφεραν ότι οι ελληνικές αρχές έχουν αλλάξει πολιτική σχετικά με τα σλαβικές ονομασίες χωριών και πόλεων στην Ελλάδα  και επιστρέφουν  οι ονομασίες όπως τις λένε οι Σλάβοι. Μάλιστα, δημοσιεύθηκε και μια φωτογραφία (αυτή επάνω) που δείχνει το χωριό Πολυπόταμος να έχει στα κυριλλικά τη σλαβική ονομασία Неред.




Μέχρι στιγμής, γράφει το δημοσίευμα, μοιάζει πραγματικά για μια μεγάλη νίκη και αποτέλεσμα  των Σλάβων που ζουν στην Ελλάδα για να αλλάξει η κεντρική κυβέρνηση την τακτική της. Αλλά, …δυστυχώς δεν είναι έτσι. 


Η αναγραφή της επιγραφής του χωριού είναι αποτέλεσμα  κάποιων ‘ανταρτών’ νέων Σλάβων  στην Ελλάδα.

Σημειώνεται ότι το σλαβικό κόμμα στην Ελλάδα «Ουράνιο Τόξο» έχει θέσει επισήμως ενώπιον των ελληνικών αρχών (την αλλαγή των ονομασιών), αλλά απάντηση είναι η σιωπή.



--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr