Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Τριμερής συνάντηση Τσίπρα- Βούτσιτς-Μπορίσοφ στη Θεσσαλονίκη- Σχέσεις με Σκόπια
Ιούλιος 12, 2017. 11:59

Σκόπια.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα συναντηθεί την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη με τον πρόεδρο της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς και τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ, γράφει το σκοπιανό πρακτορείο ειδήσεων «meta.mk», επικαλούμενο  σχετικό δημοσίευμα του ελληνικού ANA-MPA.
Ο Τσίπρας και ο Βούτσιτς θα παραστούν στο ελληνικο-σερβικό συμβούλιο συνεργασίας, κατά το οποίο θα προβούν σε κοινή δήλωση.


Έπειτα από την συνάντηση με τον πρόεδρο της Σερβίας, ο Τσίπρας έχει προγραμματίσει να συναντηθεί με τον Βούλγαρο ομόλογό του,  ο οποίος θα συμμετάσχει στην κοινή συνεδρίαση των ηγετών Ελλάδας- Βουλγαρίας- Σερβίας.


Δεν αναφέρθηκε τι θα συζητήσουν, αλλά θα πραγματοποιήσουν μετά τη συνάντηση κοινή συνέντευξη Τύπου.


Ο βουλευτής από το VMRO-DPMNE, Αντόνιο Μιλοσόσκι, ανέφερε στη σελίδα του στο Twitter ότι στη Θεσσαλονίκη θα γίνει συνάντηση των ηγετών  Ελλάδας, Βουλγαρίας και Σερβίας, όπου το κύριο θέμα θα είναι οι σχέσεις με τα Σκόπια. Δήλωσε ότι στην περιφερειακή συνάντηση δεν προσκλήθηκε η σκοπιανή κυβέρνηση.--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr