«Τρελός» Μητροπολίτης ζητά την απελευθέρωση της Βορείου Ηπείρου από τους βάρβαρους Αλβανούς- αλβανικό δημοσίευμα




Οκτώβριος 31, 2018. 23:06


Η δολοφονία του 35χρονου Κωνσταντίνου Κατσίφα έχει προκαλέσει μια σειρά αντιδράσεων, τόσο από την πλευρά της Αλβανίας, όσο και από την ελληνική πλευρά, γράφει αλβανικό δημοσίευμα.



Στον απόηχο των αντιδράσεων είναι και ο Μητροπολίτης Κόνιτσας, Ανδρέας, , ο οποίος καλεί  την ελληνική κυβέρνηση να ‘παρέμβει’ για την απελευθέρωση της ‘Βορείου Ηπείρου’.


Στην επιστολή του, όπως γράφει το αλβανικό δημοσίευμα, σημειώνει ότι «οι Αλβανοί μισούν τον Ελληνισμός», προσθέτοντας ότι «ανεξάρτητα από το πόσο πολύ οι Αλβανοί προσπαθούν, ο ελληνισμός στης Βορείου Ηπείρου δεν θα ξεριζωθεί».


«Όλοι πίστευαν ότι το τελευταίο έγκλημα των Αλβανών, θα ήταν η δολοφονία των 4 Ελλήνων παλικαριών στο Αλύκο στις 12 Δεκεμβρίου 1990, θα αποτελούσε πλέον παρελθόν, μαζί με την κομμουνιστική δικτατορία των Χότζα – Αλία. Όμως γρήγορα η αισιοδοξία παραχώρησε τη θέση της στη νέα αλβανική τρομοκρατία και το έγκλημα σε βάρος των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου. Έτσι τον Αύγουστο  του 2010 δολοφονείται ένα παλικάρι από τη Χιμάρα, ο Αριστοτέλης Γκούμας. Το ‘έγκλημά’ του; Μιλούσε ελληνικά!»

Και τώρα, στις 28 Οκτωβρίου 2018, έρχεται η δολοφονία του λεβέντη Κωνσταντίνου Κατσίφα από τους Βουλιαράτες του Αργυρόκαστρου, επειδή ύψωσε την ελληνική σημαία- μεγάλων διαστάσεων- στο στρατιωτικό κοιμητήριο του χωριού του, όπου είναι θαμμένοι εκατό περίπου ήρωες του Έπους του 1940.
Το γενναίο αυτό Ελληνόπουλο προτού εκτελεστεί φώναξε, όπως μετέδωσαν τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης- Ζήτω η Ελλάς- Ζήτω ο Ελληνισμός».

Ο Μητροπολίτης θα καταλήξει λέγοντας ότι για να σταματήσει ο κατατρεγμός των βορειοηπειρωτών  από τους αδίστακτους Αλβανούς, μοναδική λύση είναι η Ένωση της Βορείου Ηπείρου με την Ελλάδα.

faxweb.al
--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr