Προσγειώθηκε στη Λιβύη μεγάλο ρωσικό στρατιωτικό αεροσκάφος

Αύγουστος 5, 2020. 22:03

 

Ρωσικό στρατιωτικό αεροσκάφος An-124, παρακάμπτοντας τον τουρκικό εναέριο χώρο, πέταξε προς τη Λιβύη και προσγειώθηκε σε μια από τις αεροπορικές βάσεις που ανήκουν στον Εθνικό Στρατό της Λιβύης. 


Σύμφωνα με αναφορές, αυτό το αεροπλάνο πρωτοεμφανίστηκε στις 25 Ιουλίου στο αεροδρόμιο  Βνούκοβο/ «Внуково», της ρωσικής πρωτεύουσας, που βρίσκεται κοντά στον τερματικό σταθμό φορτίων, γεγονός που εγείρει πολλά ερωτήματα σχετικά με την επίσκεψη σε αυτήν τη χώρα της Βόρειας Αφρικής.

«Για πρώτη φορά, η Ρωσία στέλνει βαριά αεροσκάφη An-124 στη Λιβύη παρακάμπτοντας τον τουρκικό εναέριο χώρο. Η απογείωση έγινε από το Βνούκοβο, , αναφέρει το Telegram  στο κανάλι « Записки охотника» [«Σημειώσεις του Κυνηγου»], που δημοσίευσε σχετικές φωτογραφίες και τη διαδρομή της πτήσης του αεροπλάνου.


Δεν είναι γνωστό τι ακριβώς μετέφερε το αεροσκάφος  των στρατιωτικών μεταφορών που στάλθηκε στη Λιβύη, ωστόσο, οι ειδικοί πιστεύουν ότι δεν μιλάμε για όπλα, καθώς το αεροσκάφος βρισκόταν στην πρωτεύουσα, ωστόσο, δεν αποκλείεται η πιθανότητα φόρτωσης  κάποιου φορτίου.

Νωρίτερα, Ρώσος αξιωματούχος αρνήθηκε κατηγορηματικά την αποστολή αεροπλάνων της στη Λιβύη, γεγονός που εγείρει πολλά ερωτήματα.


Avia.pro

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr