Το Ισραήλ επενδύει στην Ελλάδα, σχεδιάζεται η αγορά της ΕΛΒΟ- τούρκικο δημοσίευμα


Αύγουστος 10, 2020. 17:57

 Η κοινοπραξία εταιρειών «SK Group ve Plasan» με έδρα το Ισραήλ, στοχεύει στην εξαγορά της Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων (ΕΛΒΟ) που έχει έδρα την Ελλάδα, γράφει τούρκικο δημοσίευμα που ασχολείται με αμυντικά θέματα.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, συνεχίζει το τούρκικο δημοσίευμα, η εν λόγω εταιρεία κατασκευάζει διάφορα στρατιωτικά οχήματα για τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις και αλλοδαπούς αγοραστές.


Η ισραηλινή κοινοπραξία σχεδιάζει να εξαγοράσει περίπου το 90% των μετοχών της ελληνικής εταιρείας και η απόφαση για αυτό θα ληφθεί έως τα τέλη Αυγούστου.


Με την εξαγορά της ελληνικής εταιρείας, η SK Group και η Plasan, αυξάνουν την παραγωγική τους  ικανότητα και τις γνώσεις τους, επίσης, χάρη της παραγωγής τους στην Ελλάδα,  σχεδιάζεται η είσοδος τους στο χώρο των εξαγωγών στις ευρύτερες ευρωπαϊκές αγορές.


Τα οχήματα Sandacat και Guarder που αναπτύχθηκαν από την Plasan ξεχωρίζουν  όσον αφορά  τις δυνατότητες εξαγωγής τους στην Ελλάδα.


Savunmasanayist.com

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr