Σερβική Ασφάλεια: Είμαστε έτοιμοι να παρέμβουμε στο Κοσσυφοπέδιο


Νοέμβριος 10, 2020. 16:09

Την ετοιμότητα των δυνάμεων της σερβικής ασφάλειας να παρέμβει στο Κοσσυφοπέδιο, έπειτα από πληροφορίες ότι αλβανικά θωρακισμένα οχήματα είχαν πάει στο βόρειο τμήμα της Μιτρόβιτσας.

Ο διευθυντής της Σερβικής Αστυνομίας, Βλαντίμιρ Ρέμπιτς, δήλωσε ότι τα 24 θωρακισμένα οχήματα που μετέβησαν στο σερβικό τμήμα της Μιτρόβιτσας  είναι μια πράξη που αντιβαίνει στους κανονισμούς για τη λειτουργία της Ειδικής Αστυνομίας του Κοσσυφοπεδίου.

Ερωτηθείς τι μπορεί να κάνει η Σερβία σε τέτοιες περιπτώσεις, ο Ρέμπιτς ανέφερε ότι η Σερβία είναι έτοιμη να παρέμβει σε περίπτωση μαζικής εξόδου του σερβικού λαού από το Κοσσυφοπέδιο. Ωστόσο, έχει εκφράσει την εμπιστοσύνη ότι αυτό δεν θα συμβεί.

Ο Ρέμπιτς είπε ότι η Σερβική Αστυνομία γνώριζε ότι θα αναπτυχθεί η Ειδική Μονάδα της Αστυνομίας του Κοσσυφοπεδίου, «περιμένουμε αν επαναληφθεί για άλλη μια φορά, είμαστε έτοιμοι να παρέμβουμε», είπε, σύμφωνα με αλβανικό δημοσίευμα.

CONTENT NEWS

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr