Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021

Τούρκος υπουργός: Βοηθάμε τους Αλβανούς αδελφούς μας- Σχεδιάσαμε με Ράμα τι θα κάνουμε στα Βαλκάνια


Ιανουάριος 11, 2021. 20:32- Ελλάδα.

 

Ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού ανέφερε την Αλβανία ως παράδειγμα για να τονίσει ότι η Τουρκία βοηθά τους ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του σε μια τελετή , ο Σοϊλού τόνισε ότι οι Τούρκοι δεν τυφλώθηκαν από τον πλούτο που έχουν, αλλά βοηθούν τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Ο Τούρκος υπουργός πρόσθεσε ότι πριν από λίγες ημέρες ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα βρισκόταν στην Άγκυρα και η Τουρκία έδειξε πώς μπορεί να βοηθήσει έναν  «αδελφικό λαό όπως ο αλβανικός».

Είπε επίσης ότι είχαν κάνει κοινά σχέδια με τον Ράμα σχετικά με τα Βαλκάνια.

«Πιστέψτε με, δεν είμαστε μοναχικοί άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο. Υπάρχουν άνθρωποι σε διάφορα μέρη του πλανήτη που προσεύχονται για εμάς γιατί τους έχουμε απλώσει ένα χέρι βοήθειας. Εάν είχαμε θαμπωθεί από την περιουσία μας και δεν τους βοηθούσαμε, δεν θα μπορούσαμε να περάσουμε τη δοκιμασία από τον Θεό. Ο πλούτος δεν μας χαλάσει.

Τέλος, ο πρωθυπουργός της Αλβανίας ήταν στην Τουρκία και μαζί συζητήσαμε για το πώς η Τουρκία βοηθά τους Αλβανούς αδελφούς μας εκεί. «Σχεδιάσαμε μαζί τι θα κάνουμε στα Βαλκάνια», δήλωσε ο Σοϊλού,  μεταξύ των άλλων, όπως σημειώνει αλβανικό δημοσίευμα.

Koha Jone

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr